MIN A-KASSE

Bag Projekt Respekt står en voksende gruppe af mennesker, der bakker op om ideen, samt initiativtageren den lille LO a-kasse, Min A-kasse. Vi er en tværfaglig a-kasse, der samarbejder med en lang række små fagforbund, herunder bl.a. PROSA, Fængselsforbundet og Dansk Jernbaneforbund. Tidligere gik vi under navnet STA, men med fusionen med PROSAs a-akasse skiftede vi til det lidt mere kryptiske, men også bredt favnende, Min A-kasse.

Se mere på www.min-a-kasse.dk.

Vi tror på at behandle mennesker ordentligt og respektfuldt. Det menneskesyn har vi forsøgt at videreføre i vores kommunikation. Således har vi siden kommunikationsafdelingen blev oprettet i 2009 arbejdet målrettet for et mere tillidsbaseret og respektfuldt beskæftigelsessystem.  Det tror vi på vil gavne ikke blot vores egne medlemmer, men hele det danske samfund.

Således har vi igennem de sidste par år bl.a. udgivet beskæftigelsessystemets lovkompleks i ‘verdens største bog’, undersøgt om man ‘bare kan får kan et job i netto’ samt foreslået at ‘fryse de arbejdsløse ned’.

 

JONAS-KAMPAGNEN

For at øge bevidstheden blandt unge om betydningen af indmelding i a-kasser, lod vi en fiktiv person forære sine værdigenstande væk.

STOP BUREAUKRATIET

Vi printede samtlige sider af det danske beskæftigelsessystems lovkompleks:

https://www.facebook.com/stopbureaukratiet

Og byggede efterfølgede Verdens største bog af de 23.675 sider:

 

PROJEKT TILLID

Heri argumenterer vi fortsat for et beskæftigelsessystem baseret på tillid i stedet for kontrol.

https://www.facebook.com/projekttillid

PROJEKT RESPEKT

Her kan du finde Projekt Respekts facebook-side.

https://www.facebook.com/Projektrespekt

HUMAN BANK FOUNDATION

Endelig kom teknologien de arbejdsløse til undsætning. Frys dem ned.

http://www.humanbankfoundation.com/

Del_paa_facebook_web